Hur ansöker ett Automotive Base Coat

När man målar något material, är det viktigt att primern, eller baslack, tillämpas korrekt. Detta är det första skiktet mellan den kala ytan och färgen. Detta skyddar ytan och hjälper färgen vidhäftar ytan på rätt sätt. På en bil, är det här jobbet ännu viktigare att få rätt eftersom färgen kommer att utsättas för vind och regn. Vissa delar av bilen måste också skyddas från Färgens egen. Saker du behöver
Maskeringstejp
Tidning
måla vått och torrt sandpapper
Overaller
Handskar
Ansiktsmask
Goggles
hett tvålvatten

Visa fler instruktioner
1

Hitta ett lämpligt område att måla. Rummet bör vara väl ventilerat, torrt och varmt. Många stater kräver rum speciellt utformade för fordonsindustrin sprutmålning med exakta krav för deras tillstånd.
2

Ta bort alla trim från bilen. Detta inkluderar stötfångare, dörr trim, antenn och alla andra flyttbara bitar.
3

Rengör kroppen i bilen. Även om färgen har redan rivits ner till metallen detta måste göras som smuts eller fett på karossen stoppar färg och primer från bindning med metallen. Täck fönstren
4

, grill, fälgar och backspeglar med tidningen och säker med målartejp så att endast de ytor som kräver målning exponeras.
5

Håll primer aerosolburken 25 cm bort från kroppen arbete och spray i jämna skikt antingen horisontellt eller vertikalt, men se till att det alltid går i samma riktning. Överlappning varje skikt för att säkerställa ett jämnt lager.
6

Upprepa det sista steget tre eller fyra gånger med 15 minuters mellanrum så en solid, har även lager grundfärg tillämpats. Låt torka i minst 24 timmar.
7

Slipa grundfärgen med 1500 grit vått och torrt sandpapper och rengör bilen med varmt tvålvatten. Skölj och låt torka innan du applicerar färgat målar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87468.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.