Hur Wire Spotlights Med ett relä

Spotlights dra mycket strömstyrka, vilket kan vara för mycket för en enkel vippströmbrytare för att styra. Kabeldragning ett relä i kretsen för spotlights tillåter dem att dra fulla beloppet av ström de behöver, och låter styra dem med en liten låg strömbrytare. Saker du behöver
Signal Stat 192 relä eller motsvarande Solderless flatstift (kvinnliga sida) Primär tråd Inline säkringshållare Solderless ring kontaktdon Solderless rumpa kontakter SPST vippströmbrytare med flatstift
Visa fler instruktioner

1

minuskabeln på bilbatteriet.
2

Montera reläet med en självgängande skruv i ett skyddat läge nära batteriet.

3

Installera en lödfritt ringförbindelsedon på en ledning av den inbyggda säkringshållaren och fäst bulten på den positiva batteripolen klämma.
4

med en bit 14 gauge primära tråd och rumpa kontaktdon, förlänga den andra ledningen av inbyggda säkringshållaren som behövs för att nå reläet.
5

Använd en lödfritt hona spadkopplare och fäst sladden från inbyggda säkringshållaren till stift 87 på reläet.
6

Anslut en ledning från stift 87a till stift 86 med ett kort stycke av 14 gauge primära tråd med kvinnliga lödfritt flatstift.
7

Kör en 14 gauge tråd från stift 85 till spotlights.
8

Installera en strömbrytare i ett bekvämt läge i fordonet. Du kan behöva borra ett hål för att montera brytare, eller helt enkelt använda en konsol och installera det med självgängande skruvar.
9

Kör en tråd från stift 30 på reläet till antingen terminal på vippan byta. Använd lödningsfria hona flatstift att ansluta både strömbrytare och relä.
10

Gör en tråd bly med en ring terminal på ena änden och en kvinnlig spade kontakt i den andra. Fäst spade terminalen till den andra spaken terminalen, och ringen terminal till en god mark under instrumentbrädan, med en självgängande skruv.
11

Anslut den negativa klämman batteripolen. Testa din reläkrets genom att slå på vippan. Detta skäl spolen i reläet, stänga kontakterna och slå på Spotlight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83016.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.