Ford Ranger Small Block Installera Information

small block Ford motorer och Fords egna Ranger mini - lastbil verkar vara en match made in heaven . Med Ranger låga vikt och mångsidiga chassi och små block höga vridmoment , det är litet konstigt detta swap är så populärt . Tidsplan

tanke på att du har alla de verktyg som krävs och reservdelar , tar den genomsnittliga V - 8 Ranger konvertering mellan 30 och 40 timmars total arbetstid .
motorfästen

Du behöver en uppsättning av motor och chassi - specifika fästen motor för att utföra bytet . Populära swap fästen finns tillgängliga från Summit Racing Jegs och adaptrar Advance .
Oljefilter

Ett vanligt problem med små block retro passar är att motorns oljefilter tenderar att störa truckens styrning. Du kan behöva en avlägsen oljefilter inställning som de som säljs av Ford Motorsports eller James Duff Enterprises . Addera Headers

swap kräver chassi och motor särskilda rubriker . 351 headers är osannolikt att arbeta på en 302 motor på grund av clearance problem .
Övrigt utrymme

större motorer installerade i äldre och mindre chassi kan kräva stansning av ramen skenor , denting av golvplattan och modifiering av A /C airbox .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83742.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.