Hur man tar bort radion från en '96 Mustang GT

Uppgradering av stereo i din 1996 Mustang GT och installera en eftermarknad mottagare är en av de vanligaste projekten en Mustang entusiast kan försöka. Från fabriken, var beståndet mottagare som monteras i instrumentbrädan med dolda clips endast nås med hjälp av ett specialverktyg. Detta verktyg är tillgängligt från de flesta stora bildelar kedjor och är det enda sättet för ett hem mekaniker att avlägsna radiomottagaren. Saker du behöver Begagnad Ford stereo borttagning Wrench Tool Review ställa
Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen och växla transmissionen till första växeln på en Mustang utrustad med en automatisk växellåda, eller femte växeln på de fem överföringshastighet manuella modeller. Vrid tändningen till läge "Av" och koppla den negativa batterikabeln från batteriet med en 10 mm nyckel.
2

Infoga Ford verktygen stereo borttagning i ansiktet på mottagaren. Det finns två U-formade verktyg som levereras med apparaten. Skjut ett verktyg i de två små hål i ena sidan av ansiktet på mottagaren och den återstående verktyget i hålen på den andra sidan av mottagaren ansikte. Skjut verktyg tills du känner att engagera och snäppa in klämmorna inuti mottagaren. Addera 3

Hook verktyg med pekfingret och spred sig sedan isär något för att låsa upp klämmorna från instrumentbrädan. Håll verktygen i detta läge, dra i dem att glida mottagaren från instrumentbrädan. När mottagaren skjuter ungefär en tum ur instrumentbrädan, ta bort verktygen och lägg dem åt sidan.
4

tag mottagaren med händerna och skjut det försiktigt från instrumentbrädan. Koppla de elektriska kontaktdonen och antenn från baksidan av enheten. Lay mottagaren undan.
5

Installera den nya stereo installation kit i instrumentpanelen enligt instruktionerna i kitet. Detta förfarande varierar, beroende på den köpta enheten, så följ anvisningarna som medföljer satsen. Anslut adaptern kabelstam i satsen in i bilens kabelstam och den nya mottagaren. Skjut in den nya mottagaren i instrumentpanelen och fäst den med skruvarna som medföljer installationspaketet. Snap trimringen på mottagaren.
6

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet. Vrid tändningsnyckeln till "On" eller "tillbehör" och utföra programmering funktioner, som att ställa in klockan och inställningar radio, som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82769.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.