Hur man installerar en stereo i en Nissan Altima

Nissan Altima är en sportig kombi byggts i USA sedan 1993. En av de mer populära uppgraderingar för denna bil ersätter fabriken stereo för en mer kraftfull och funktionsrik fylld eftermarknaden huvudenhet. Byta ut radion på Nissan Altima är något mer komplicerad än andra bilar på grund av trim borttagning. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Nissan antenn omvandlare
Visa fler instruktioner
1

Lossa plasten täckring från hela växelspaken genom att bända försiktigt från ett av hörnen. Ta bort de fyra skruvarna på undersidan och två skruvar placerade direkt ovanför stereon själv.
2

bort instrumentpanelen trim under ratten och ta ut skruven precis till vänster om säkringen panelen. Titta bakom skruven för en plast klämma och tryck in den samtidigt som du lyfter upp något på panelen tills den kommer fri.
3

Dra återstående beklädningsdetalj nedanför Nissan Altima ratten fri och lokalisera enda skruv som håller stereon på plats. Dra plasten konsolenheten ut och ta bort de fyra skruvarna på toppen av stereon för att frigöra den från enheten.
4

Lossa kablaget och antennen. Dra den gamla huvudenheten ut och driva den nya enheten på plats. Anslut adaptern ledningsnätet och speciella Nissan antenn omvandlare. Knäpp trådarna på baksidan av den nya stereon, ersätta de fyra fästskruvarna och slå på radion.
5

Test huvudenheten för att säkerställa alla talare och kontrollerna fungerar och skjut konsolen bit tillbaka i instrumentbrädan. Ersätt alla skruvar och trim bitar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80451.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.