Hur man installerar en stereo i en Ford Truck

Ford lastbilar utrustade med ett uppbåd av fabriksinstallerade stereoapparater. Oavsett om din Ford har en vanlig AM /FM-radio eller en pekskärm navigationssystem, kan du finna det nödvändigt att byta ut din stereo. En ny stereo kommer att ge dig chansen att shoppa stereon marknaden och välja ett system som bäst uppfyller dina behov. Ägare som vill uppgradera sina lager stereo hittar du ett brett utbud av eftermarknaden radioapparater som är både kompatibel med ditt fordon och kan hantera alla dina behov bilstereo. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Kabelstam adapter Begagnad Ford stereo monteringssats (med fronten adapter)
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln från Ford truckens batteri. Lossa kabelns klämma med skiftnyckel och flytta kabeln från den negativa polen.
2

Samla stereo ledningar lämnas oanvänd efter avlägsnande av fabriken stereo. Den stereo ledningar binds samman av vit plast tråd bindemedel. Den antennkabeln är en enda svart kabel på höger sida av stereon dockan.
3

Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt för att illustrera var lämpliga anslutningar ska göras. Fronten adaptern från Ford monteringssatsen i stereo montering dockan
4

Slide. Tryck in fronten adaptern i öppningen tills den snäpper på plats. Nå i adaptern för att dra fram kablar till kabelnätet adaptern.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i uttaget på baksidan av stereon märkta "FM-antenn."
6

Skjut eftermarknaden stereo i öppningen i stereo docka från fronten adaptern. Radion kommer att glida in i dockan tills den snäpper på plats och inför radion är i nivå med trim av fronten adaptern.
7

Placera mitten instrumentpanelen över stereon och klimatet kontrollknapparna . Tryck fast panelen på plats för att återansluta fem clips på baksidan av panelen med de kvarhållande hålen på instrumentbrädan i Ford lastbil. Återgå till batteriet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen bly. Dra åt klämman med nyckeln och stäng Ford lastbilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81321.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.