Hur man installerar en huvudenhet på en Dodge Ram

Även om Dodge Ram var avsedd att vara en arbetshäst, betyder det inte att uppgradera fabriken stereo till en med fler funktioner är ett no-no. Lägga till en ny huvudenhet i ditt RAM kommer att göra körupplevelsen så mycket roligare, och du kan hitta dig själv bakom ratten under längre perioder bara för att njuta av ljudet. Installationen är inte särskilt svårt, men det kan ta lite tid att göra rätt. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Aftermarket stereo
skruvmejsel
Fordonsspecifika kablage
Fordonsspecifika dash kit fräsar
Wire
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Dra loss ramen som omger stereon och mätaren klustret med mild utåtriktad kraft från dina händer. Luta rattstången nedåt och lyft infattningen från instrumentbrädan. Placera den åt sidan så det är ur vägen.
2

unbolt fabriken stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Lyft däck ut med ena handen, och med den andra, dra ur selen fabriken ledningar och antennkabeln. Placera stereon på sidan.
3

Strip 1/4-tums av avskärmning av av alla trådarna på fordonsspecifika kabelnätet, liksom ledningsnätet som kom med eftermarknaden stereo. Varje tråd på varje sele färgkodade och märkta. De är oftast samma färger på båda selar. Pressa en blå rumpa kontakt på varje tråd på fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av en tråd VECKARE, sedan crimp varje tråd individuellt till motsvarande tråd med samma färg på stereon kabelstammen tills varje tråd är krympt ihop.

4

Placera trådbur som kommer med eftermarknaden stereo i mitten av instrumentbrädan kit, och använd skruvmejsel för att trycka in flikarna på sidan av buren. Du arbetar mot att låsa buren till satsen, och flikarna ska utöva påtryckningar från baksidan för att hålla den stadigt.
5

Placera eftermarknaden stereo i buren tills du hör ett klickande ljud. Anslut sedan kabelnätet till baksidan av stereon. Anslut den andra änden av ledningsnätet i selen från instrumentbrädan. Anslut antennen på baksidan av stereon, och skjut in enheten i instrumentbrädan. Bolt streck satsen på instrumentbrädan med fabriken hårdvara och en 1/4-tums Ratchet och uttag.
6

Placera instrumentbrädan bezel tillbaka på instrumentbrädan och tryck för att låsa den på plats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80827.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.