Hur att ta ut Radio 2001 VW Passat

Den 2001 Volkswagen Passat kom standard med en AM /FM-radio med kassettbandspelare. Borttagning av radio och stereoanläggning huvudenhet från fordonet är en relativt enkel uppgift som inte kräver omfattande rivning instrumentpanelen konsolen. Speciella verktyg behövs dock för att ta bort enheten från Passat radio öppning. Saker du behöver
Socket eller skiftnyckel som
VW Passat Radionycklar borttagning
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Öppna bilens huv och lokalisera batteri. Koppla den svarta negativa batterikabeln från den märkta batteri inlägget "-". Eller "NEG" med hjälp av en lämplig storlek socket eller skiftnyckel
2

Undersök stereo huvudenhet och lokalisera de viktigaste spåren på varje sida. Sätt ett avlägsnande nyckeln i den vänstra kortplatsen, under "BASS"-knappen. Dra ut på sidan av radion, använder ringed ände bytesnyckel, tillräckligt för att frigöra låset till den sidan.
3

Sätt övriga nyckeln i högra spåret, under "CC"-knappen. Håll båda borttagningsnycklarna och dra ut radion halvvägs, eller åtminstone tillräckligt för att gripa sidorna av enheten med båda händerna. Dra ut radion att utsätta kabelnätet och antennen ansluten till baksidan av enheten.
4

Tryck in de plastclips på sidan av radion ledningsnätet och ta bort selen från baksidan av radion. Koppla den runda antennen från baksidan av enheten
5

bort nycklarna från de viktigaste slots,. Kan du behöva flytta tillbaka nycklarna och tillbaka och från sida till sida för att släppa dem från radion.
Installation
6

Anslut blocket ledningsnätet till motsvarande anslutning på baksidan av radion. Arrangemanget av stiften kablage kommer att förhindra felaktiga eller omvända anslutningar till radion. Se till plastclips för kabelnätet sitter ordentligt.
7

Anslut antennkabeln till motsvarande kvinnliga anslutningen på baksidan av radion.
8

Tuck ledningarna tillbaka i instrumentbrädan konsolen. Skjut radion tillbaka till monteringen området. Du behöver inte avlägsnande nycklar för installation, eftersom de låsande clips på varje sida av radion aktiveras automatiskt när enheten är utrustad jämnhöjd med omgivande trim bezel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82821.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.