Hur koppla in en subwoofer i en Jeep Cherokee

För bil-stereo entusiaster, kan jakten på ett komplett ljudsystem ta olika vägar. Det finns många eftermarknaden komponenter som du kan lägga till din stereo för att uppnå en bättre ljudkvalitet och volym. För en verkligt komplett ljud, med exakt återgivning av alla ljud i hela sonic spektrumet, lägga till en subwoofer är den enda vägen att gå. Jeep Cherokee ägare har nytta av det bakre lastutrymmet som en perfekt plats för montering sina nya sub. Du kan ha en ljud tekniker hook-up subwoofern, eller du kan göra det själv. Saker du behöver
Subwoofer
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Drill
Gummigenomföring
10 millimeter hylsnyckel
Patch kablar
Visa fler instruktioner
1

Koppla från Jeep batteri jordkabel. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen (ingår i förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln. Anslut nätkabeln till ringen terminalen.
3

Borra hål från motorrummet till insidan kabin Cherokee. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kabeln.
4

Ta stereo från instrumentbrädan. Använd ett trim verktygspanel bort att bända streck trim runt stereon bort från instrumentbrädan. Ta bort bultarna på vardera sidan av den stereo monteringsfästet med ett 10-millimeters hylsnyckel. Dra stereo från fästet. Ta tag i anslutningar på baksidan av stereon med plast bindemedel viragruppen. Dra anslutningarna från stereon.
5

Anslut stereo ledningar från Jeep till ett kabelnät adapter. Anslut kablarna i kabelstammen adaptern till stereon.
6

Anslut turn-on bly (från förstärkaren kabelsats) och patchkablar till kabelnätet adaptern. Kör kablarna till bakre lastutrymmet på fordonet. Använd ett trim verktygspanel bort att ta bort paneler på dörröppningar. Kör kablarna under mattan.
7

Kör nätkabeln (från batteriet) under mattan till den bakre lastutrymmet. Se till att nätkabeln och kablarna patch är dragna på motsatta sidor av Cherokee.
8

tillbaka stereon i fästet. Sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sidan. Sätt streck trim panelen som omger stereon på plats. Panelen kommer snäpper fast med medelhögt tryck för hand, runt omkretsen.
9

Anslut patchkablar, turn-on bly, och elkabeln till lämpliga uttag på subwoofern.
10

Placera jordkabel klämman på den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80851.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.