Hur Wire en stereo för 1984 Camaro Berlinetta

Den 1984 Camaro är en av de tidigaste modellerna av den tredje generationens Camaro, en muskel bil producerad och designad av General Motors och marknadsförs under Chevrolet varumärke. Många bil entusiaster njuta återställa och köra tredje generationens Camaros och en aspekt av att bygga om fordon från denna generation är typiskt uppgradera fabriken stereo till en modern stereo som stöder funktioner som CD-uppspelning. Ledningar en ny stereo till Camaro elsystem är normalt den mest utmanande delen av detta förfarande. Saker du behöver
Kabelstam
Wire strippor
eltejp
Lödkolv (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort 1 /4-tum av plast tråd skärmning på alla elledningar på både ledningsnätet och ny stereo med ett par tråd strippor. Elektriska ledningar är typiskt 18-gauge.
2

Anslut bara tråden från ledningsnätet till de blottade trådarna på stereon. Konsultera elektriska guider från både ledningsnätet och stereon för att avgöra vilka kablar för att ansluta. Till exempel, om den vänstra negativa högtalarkabeln är orange på ledningsnätet och grönt på stereon, ansluter du den orangefärgade kabeln från ledningsnätet med den gröna kabeln på stereon. Anslut elledningar genom att vrida den exponerade trådändarna tillsammans.
3

Löd alla elektriska anslutningar med en lödkolv. Även om det här steget inte krävs, rekommenderas det starkt. Lödning stärker sambanden, och kommer att förhindra de elektriska anslutningarna lossnar i händelse av en olycka, eller ens köra över en krokig väg.
4

Wrap alla utsatta ledningar med eltejp för att förhindra kortslutningar eller elektrisk skada. Om någon av trådarna från någon av enheterna inte har en match, helt wrap som tråden eller trådarna.
5

Installera den nya stereon i Camaro enligt anvisningar från installationsanvisningarna för den nya stereon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82489.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.