Hur man bygger Sub Box 12

baslådor är nödvändigt om du funderar på att installera subwoofers i bilen. Dessa boxar inte bara håller subwoofern, men också intensifiera volymen för subwoofern. En subwoofer box måste göras för att rymma en särskild subwoofer. Om den inre volymen är för stor eller för liten, än subwoofern inte kommer att kunna prestera på en hög nivå. Konstruera en baslåda kan vara lite tidskrävande, men det är mycket billigare än att köpa en på en bilstereo butik. Saker du behöver
Måttband
Torrtillverkade TRÄFIBERPLATTA
Jigsaw
Pencil
Terminal cup
Compass
Carpenters lim
Borrmaskin
2 -tums skruvar
silikon fogtätning
Visa fler instruktioner
1

beräkna storleken som din subwoofer box behöver vara. Inte alla 12-tums subwoofers kräver samma inre volym. Tillverkarens instruktionsbok ska ha rekommendationer för den inre volymen på subwoofern rutan. Också mäta djupet av din subwoofer och lägg två inches till denna mätning för att bestämma den minsta djup baslåda. Konsultera en miniräknare baslåda för att fastställa de dimensioner som är specifika för din subwoofer.
2

Skär sex sidor subwoofer lådan ur medelhög densitet fiberskivor. När du skär varje panel, märk den med en penna.
3

Klipp ut både hålet terminalen koppen och subwoofern hålet. Terminalen cup ska placeras på baksidan. Skär hålet terminalen koppen genom att göra ett hål med borren, sedan sticka in spetsen i pusslet i hålet. Placera en kompass i mitten av frontpanelen och skapa en 12 "diameter cirkel. Borra ett hål någonstans i mitten av cirkeln och sätt pusslet. Klipp ut cirkeln.
4

Fäst sex sidor av lådan tillsammans. Förborra tre hål längs varje sida och sätt snickarens lim längs sömmen. Fäst panelerna genom att sätta in en 2-tums skruv i vardera av de förborrade hålen. Också, skruva i terminalen cup till baksidan av subwoofern lådan med skruvar som medföljer terminalen koppen.
5

Täta baslåda med silikon fogtätning. Placera en liten mängd av fogar längs alla inre sömmarna. En liten handflata fogtätning röret gör att du kan nå alla delar av baslåda. Låt subwoofer rutan för att torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81413.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.