Hur få ljud från en Pioneer AVX P7000CD

Pioneer Electronics AVX-P7000CD 7-tums in-dash enhet med inbyggd CD-spelare har en motordriven frontpanel med wide-screen LCD-färgskärm. Enheten fungerar tillsammans med en huvudenhet som ger ytterligare kontroller, inklusive många av de ljud-baserade kontroller. Innan du helt installera produkten är det en bra idé att ansluta strömmen och huvudenheten temporärt för att kontrollera funktioner och ljud. Om testet visar sig vara framgångsrik slutföra installationen av AVX-P7000CD. Instruktioner
1

Anslut kabelhärvan på baksidan av enheten. Den gula ledningen går till bilens säkringsbox och är ansluten till alltid på tillbehöret sida. Orange är kopplad till belysning och svarta skäl till bilens metall. Kontrollera att AVX-P7000CD är ansluten till en huvudenhet. Den använder den blå IP-BUS-kabel som följde med AVX-P7000CD. Vänd huvudenheten på med sin strömbrytaren och vrid volymkontrollen upp några positioner.
2

Kontrollera att CD-facket på AVX-P7000CD har en skiva i den genom att trycka på utmatningsknappen och visuell kontroll. Den AVX-P7000CD spelar 12cm eller 8cm skivor standard. Det kommer inte att spela anpassade-formade skivor eller mer än en skiva åt gången. Ta bort eventuella extra skivor från facket. Sedan in den ursprungliga CD.
3

Tryck på play-knappen och göra avstämning på huvudenheten. Volym, bas, diskant, balans och fade alla styrs på huvudenheten. Spårsökning och spola fram kommandon utförs på AVX-P7000CD. Använd vänster och höger pilknapp för att vidarebefordra till nästa spår eller bakåt till den sista.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82770.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.