Hur du ändrar en bilstereo i en 1992 Ford Explorer

Den 1992 Ford Explorer kom utrustade med en vanlig AM /FM stereo kassettdäck. Valfria stereoapparater för Explorer ingår i-streck cd-spelare och stereo kan styra flera skivors CD-växlare. Ford använder ett system för att extrahera en fabrik stereo som kräver användning av Ford nycklar stereo borttagning. Nycklarna kan erhållas genom en Ford återförsäljare eller andra eftermarknadstjänster försäljningsställen stereo. Eftermarknad stereoapparater måste vara enkel-DIN storlek däck för att passa in i stereo montering dockan i Utforskaren utan omfattande ombyggnad av instrumentbrädan. Saker du behöver
Wrench, 10 mm Begagnad Ford stereo borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Fyra till eftermarknad stereo monteringssats (med fronten adapter)
Visa fler instruktioner

1

Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln runt minuskabeln inlägget av Ford Explorer batteriet med en 10-mm skiftnyckel. Flytta kabeln från den negativa terminalen tills den nya stereon har installerats.
2

Pressa stiften på Ford borttagningsnycklarna och skjut in dem i de vertikalt inriktade hål på vardera sidan av fabriken stereo ansikte . Addera 3

Dra borttagningsnycklarna i motsatta riktningar samtidigt skjuta fabriken stereo från instrumentbrädan och ut ur stereon montering dockan.
4

Ta bort stereo ledningar ansluts på baksidan av beståndet radion genom att dra den vita plasten tråd bindemedel, inte de ledningar själva.
5

Dra den svarta antennkabeln från baksidan av fabriken stereo.

6

Anslut Ford stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Skjut Ford stereo installation adapter kit fronten i (nu tomma) stereo montering dockan.
7

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den nya stereon. Högtalarkablarna och tilledningar kommer att ansluta till den högra sidan av radion. Koppla in antennkabeln i vänster sida (på baksidan) för radion.
8

Skjut den nya radion i öppningen på instrumentbrädan i Utforskaren tills ansiktet på radion är i nivå med den yttre trim av fronten adaptern.
9

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen bly post och dra kabeln klämman till posten med skiftnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81183.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.