Hur man tar bort dörren högtalare på en Lexus LS430

Lexus LS430 är utrustad med en högkvalitativ stereo och högtalare, mer än tillräckligt för de behov som de flesta förare. Men en viss procent av förarna tycker att förbättra ljudet av deras stereo med eftermarknaden komponenter, såsom förstärkare och högtalare. En av de vanligaste användaren ändringar är att byta de främre dörr högtalarna. Du måste ta bort de befintliga högtalarna från dörren som ett första steg. Saker du behöver
Panel verktyg Liten, platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bända bort plasten segel panelen upptill framkanten av dörren panel med en panel verktyg och ta bort den.
2

Ta bort spärren på den övre främre hörnet av dörrpanelen genom att trycka i mitten stiftet med en liten, platt skruvmejsel sedan bända loss det.
3

Bänd ut trim dörröppnare, ovanför strömbrytarna, med en panel verktyg. Ta ut Phillips skruv placerad bakom den med en skruvmejsel.
4

Bänd upp dörrhandtaget trim panel med en panel verktyg och ta bort de två Phillips skruvar bakom den med en skruvmejsel.

5

Bänd runt botten och sidokanter dörrpanelen med en panel för att lossa klämmorna som håller den på plats. När panelen är lös, lyft av dörren och dra ledningar kontakterna är anslutna till baksidan.
6

Ta bort de fyra Phillips skruvar på kanten av dörren högtalaren med en skruvmejsel. Dra ur högtalarna och dra ledningar kontakterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81229.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.