Hur man tar bort Factory Stereo Från 1994 4Runner

Den 1994 Toyota 4Runner s lager stereo har en AM /FM-radio med inbyggd kassettbandspelare. Ägare kan välja att byta ut sin enhet fabriken stereo med en eftermarknad enhet. Andra kan välja att lägga till externa komponenter (kallas kringutrustning) till deras lager däck för mer kraft och förmåga. Det första steget i att reparera, byta ut eller utöka 4Runner s stereon är att ta bort enheten från instrumentpanelen stereo montering dockan. Du kan välja en professionell borttagning eller göra det själv på några minuter. Saker du behöver
10 mm nyckel
10 mm hylsa och kör
kryssmejsel
Trim-panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft 4Runner huva och lossa bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Ta bort de två skruvbultar på de nedre hörnen på instrumentbrädan med en 10 mm hylsa och kör. Öppna handskfacket och ta bort de tre skruvarna i ovankant av facket öppning.
3

Ta bort skruven i det nedre vänstra hörnet av handskfacket med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna till vänster om ratten med skruvmejseln. Ta bort de två skruvarna på instrumentbrädan till höger om ratten med skruvmejseln.
4

Ta instrumentpanelen panelen under ratten och dra bort den från 4Runner s streck. Dra hela handskfacket från instrumentbrädan. Avlägsna skruven från det övre vänstra hörnet av handskfacket öppning i instrumentpanelen.
5

Ta bort gummi rattarna vid ändarna av de klimat-spakar. Bänd klimat-kontrollpanelen från instrumentbrädan med trim-panel borttagningsverktyg. Ta bort skruven i det nedre högra hörnet av panelen sin springa med skruvmejseln. Bänd den lilla panelen runt Toyotas tändning från instrumentbrädan. Ta hela nedre instrumentpanelen och dra bort den från instrumentpanelen för att avslöja stereo fästet.
6

Ta bort de två skruvarna från stereo fästet på vardera sidan av stereon med skruvmejseln. Skjut beståndet stereo från instrumentbrädan. Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från baksidan av fabriken radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81932.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.