Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Buff Med en skumdyna

Tvättning och vaxning ett fordon är ett av de bästa sätten att skydda finish och se till att den upprätthåller ett tilltalande utseende i många år. Det finns många typer av kuddar på marknaden för att hjälpa till med uppgiften att tillämpa vax och polering till en shine. Några kuddar är gjorda av microfiber, lammull och andra material, men kuddar är ett annat alternativ. Skumkuddar används för att polera en bil manuellt eller fäst vid en elektrisk buffert. Saker du behöver
Water
Sprayflaska
polermedel
Bucket
Biltvätt tvål
Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska hela vägen fulla med vatten. Mist ytan på skumdynan med vatten tills den är fuktig. Detta hjälper dynan plocka upp polermedel lättare.
2

Sprid ungefär 1 till 2 tsk. av polering förening i en cirkel runt mitten av skumdynan. Det enklaste sättet att göra detta är att sprida det på med fingret.
3

Placera skum pad på ytan av fordonet och flytta den fram och tillbaka två eller tre gånger för att sprida poleringen föreningen på fordonets yta. Arbete i en 1-fot-kvadratisk sektion i taget för att förhindra att föreningen torkar på fordonet.
4

Flytta skum pad i cirkulära rörelser och fortsätta tills föreningen har försvunnit.

5

Tillämpa ytterligare polermedel till skumdynan och flytta till en ny sektion av fordonet. Fortsätta tillämpa polermedel och putsning av fordonet tills hela ytan har polerats till en shine.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122593.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.