Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man dödar loppor i en bil

Bilar har klädsel och mattor precis som ditt hem, därför kan loppor lika lätt att bosätta sig i bilen som någon annanstans. Detta kan hända om ditt husdjur rider med dig, eller det kan helt enkelt hända om loppor lifta in bilen på dina skor. Grundligt att bli av med loppor är ett flera steg. Enkelt att använda en loppa produkt, medan det kan döda många av dem, inte kan få alla loppor och deras ägg. Saker du behöver
Dammsugare
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Målare mask
Flea mattan och stoppning spraya
Visa fler instruktioner
1 < p> Dammsug hela insidan av bilen, inklusive alla mattor och stoppade områden. Använd vakuum bilagor till vakuum under sätena och andra svåråtkomliga områden. Dammsugning ensam suger upp en hel del av loppor och deras avkomma, samt lyfta fibrer av klädsel och mattor så loppan produkter lättare kan penetrera dessa.
2

Sätt på gummihandskar, skyddsglasögon och en målares mask så att du inte rör den kemiska, få det i ögonen eller andas in det. Rulla ner bilen fönster för ventilation.
3

Testa ett litet område av loppor spray på mattan och stoppning för att se till att den inte orsakar missfärgning först. Spraya loppan mattan och stoppning spray i interiören. Se till att du får det under sätena, i klädsel sömmar och andra områden loppor och larver kunde dölja.
4

Håll fönstren rullade ner och låt produkten torka. Vissa produkter föreslår dammsugning igen efter det har torkat - kontrollera etiketten

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122784.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.