Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort ett märke på en vindruta

Vindskydd uppleva en hel del övergrepp och regelbunden rengöring och underhåll är nödvändigt för att hålla dem i gott skick. Märken och fläckar på en vindruta är inte bara irriterande och fula de också kan skada glaset om de inte hanteras på ett snabbt sätt. Det första steget är att noggrant rengöra vindrutan med en god kvalitet glasrengöringsmedel. Undvik ammoniak-baserade produkter. De löper risken att skada tonat glas och billack. En alkohol-baserade rengöringsmedel för glas är skonsammare och kommer att rengöra vindrutan lika bra. När vindrutan är ren, så du kan ta itu med de envisa fläckar och fläckar som glasrengöraren kunde inte ta bort. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel Luddfri handduk
Microfiber handduk
mjuk trasa eller T-shirt
Vinäger
Glas polish
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Köp en bra renare kvalitet fönstret på en Biltema.
2

Spray vindrutan med en generös mängd fönsterputs. Börja rengöra i mitten med luddfri handduk. Använd en mild mängd tryck för att avlägsna strimmor Vindrutetorkare, bugg skräp och andra typer av smuts och skräp.
3

Polera vindrutan med microfiber handduk. Börja i mitten och polera vindrutan med upp och ner rörelser.
4

Inspektera vindrutan för märken och fläckar som fönsterputsare och microfiber handduk inte kunde ta bort. Dessa fläckar är oftast orsakade av hårt vatten som har kalcium, järn, kalk och andra mineraler. De kemikalier som bildar en stark vidhäftande bindning till glaset av vindrutan. Om märken och fläckar kvar på vindrutan som de kan etsa och skada glaset.
5

Blanda upp en lösning av vatten och vinäger. Vinäger är en mycket mild syra som upplöser alkaliska baserade vatten insättningar och det kommer inte att skada glaset, Car Trim, färg eller instrumentbräda. Gör en blandning av hälften vatten och hälften vinäger.
6

Applicera ättika lösning på vatten fläckar och märken med en mjuk ren trasa. Skrubba märkena tills de försvinner. Om märket har etsat i glaset, är det nödvändigt att reparera skadan med en låg slipande polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122889.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.