Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör Headlight Lens på en '97 Plymouth Neon

Strålkastarglas täcker ta en enorm stryk som du kryssning på vägen i din Plymouth Neon. Smuts, sand, damm, regn, stenar, och salt är bara några av de miljörisker dina strålkastare utstå under en enkel eftermiddag enhet. Eftersom linsskydd är plast, kan de inte enkelt torkas rent med fönsterputs, måste de slipas, putsas och poleras. Rengöring av strålkastare linsskydden främjar bättre synlighet för dig och bättre fordon erkännande av andra förare. Undvik inte underhåll på din strålkastare, processen är enklare än de flesta tror och gör en stor skillnad i körsäkerheten. Saker du behöver
Maskeringstejp 1000-grit sandpapper
Vatten
Rubbing eller polervax
Electric buffert (tillval) katalog Ren, torr trasor
Show Fler Instruktioner
1

tejpen området kring varje lock Strålkastarglas. Tejpning av de målade delarna av fordonet förhindrar repor på kroppen från slipning och polering.
2

Blötlägg sandpapper i vatten i två eller tre minuter.
3 < p> Häll lite vatten på strålkastare linsskyddet, sedan gnugga sandpapper i ett cirkulärt mönster. Täck hela ytan av linsskyddet. Fortsätt sand tills hela ytan gnids ner och grumlig.
4

Häll vatten över linsskyddet och gnugga med handen för att ta bort all överbliven sand eller damm.
5 < p> Applicera en liten mängd gnugga förening på linsskyddet och polera med den elektriska bufferten. Gnugga eller polering förening kan hittas i någon auto leverans butik..
6

Buff linsskyddet i 10 minuter, sedan tvätta bort det och kontrollera dina framsteg Fortsätt att polera tills linsskyddet är klar.
7

När nöjd med tydlighet, tvätta linsskyddet med vatten och torka med en ren, torr trasa.
8

Ta målningen tejpen från omgivningen av linsskyddet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122829.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.