Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort kåda från ett fordon Exterior

Träd SAP är en av de vanligaste fläckar som förekommer på fordonets yttre. Det är klibbig och blir svart med tiden att göra din bil verkar mer smutsig än vad den egentligen är. Det kan tyckas vara en skrämmande uppgift att ta bort kåda, men det kan vara riktigt enkelt. Det finns två sätt du kan rengöra träd sav från din bil med hjälp av vardagliga husgeråd. Följ dessa enkla steg och börja ta bort träd sav från din bil idag: Saker du behöver
Varmvatten
Vita handdukar
Bakpulver
Tvål och vatten
Nailpolish Remover Review Lacknafta
Visa fler instruktioner
Nailpolish Remover
1

Du behöver nagellack remover och vita handdukar. Ta en handduk och häll lite nagellack remover på det. Låt det suga in handduken. Ta handduk och gnugga det drabbade området med handduken. Använd en cirkulär rörelse och verkligen trycka hårt. Den nailpolish remover kommer att suga in i kåda och bryter upp den så att den lätt kan avlägsnas.
2

Efter att du har rengjort hela området med nagellack remover, måste du tvätta bort nagellack remover. För att göra detta behöver du bakpulver och varmt vatten. Ta 3 koppar hett vatten och blanda i 1 kopp bakpulver. Doppa en handduk i denna blandning och torka det drabbade området. Detta kommer att ta bort alla spår av nagellack remover och SAP träd. Efter rengöring låta fordonet torka eller använd en ren, torr handduk för att torka bort det.
Lacknafta
3

att använda mineral sprit metod du behöver en handduk och lacknafta. Doppa handduken i lacknafta och torka försiktigt det drabbade området. Torka i en cirkulär rörelse och tryck försiktigt ned när du torkar. Efter att du har gått över området en gång, använd en ren handduk att torka över området. Upprepa rengöringen med lacknafta. Torka sedan området ren igen med en ny handduk. Detta gör att du kan se vilken del är rent och vad som fortfarande är smutsig. Upprepa processen tills du inte längre ser någon kåda.
4

Efter rengöring med lacknafta, måste du tvätta bort dem. Tvätta bilen normalt med tvål och vatten och låt det självtorka. Detta bör ta bort alla spår av lacknafta eller SAP träd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122088.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.