Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Hubcaps utan att avlägsna dem

Hubcaps är utformade för att täcka hjulen och skyddar hjulkomponenter från försämring. De består i allmänhet av plast eller metall för hållbarhet och livslängd. Men navkapslar oundvikligen blivit smutsiga från bromsdamm, smuts, salter väg och grime. Exponering för väderförhållanden orsakar metall navkapslar att förlora sin glans och så småningom rosta. Regelbundet rengöring navkapslar bevarar sitt utseende och förlänger deras livslängd. Ren, blanka navkapslar kompletterar också ett fordons totala estetik. Det är onödigt att ta bort navkapslar innan du rengör dem. Saker du behöver
Spray munstycke slang Flighter Garden
flytande biltvätt tvål
Plasthink
Lambswool mitt
mjuk borste
Clean frottéhandduk vax
Bil Sida 2 clean microfiber dukar
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan. Låt navkapslar helt cool.
2

Bifoga ett munstycke till en trädgårdsslang. Skölj navkapsel med vatten från trädgårdsslangen att lossa bromsdamm, smuts och sot. Spray bakom navkapsel att tvätta bort dolda skräp. Fokusera på en navkapsel på en gång.
3

Mix flytande biltvätt tvål med vatten i en plasthink. Följ tillverkarens anvisningar på flaskan för specifika mängder rengöringsmedel och vatten.
4

Torka navkapsel med tvållösning med en lammull mitt. Skrubba hubcap s sprickor med en mjuk borste för att få bort ackumulerad smuts. Ofta Skölj kardan och borsta med färskt vatten för att förhindra att ansöka om ett nytt gunk till navkapsel.
5

Spraya navkapseln med vatten från trädgårdsslangen för att skölja bort tvål och löst skräp.
6

Torka navkapsel med en ren frottéhandduk.
7

Ansök bilvax till en ren mikrofiberduk. Gnid trasan i cirkulära rörelser över navkapsel att jämnt fördela vaxet. Låt vaxet helt torr.
8

Torka bort det torkade vaxet och dis med en annan mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123112.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.