Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man förbereder det inre av en bil för Paint

Förbereda insidan av en bil för målning är en mödosam men viktig uppgift. Grundlig prep arbete kommer att skydda mot över-spray, och resultera i en jämnare applicering. Nyare bilmodeller kan kräva mindre målning, och mer tejpning och tapetsering skydda stoppade delar. Äldre bilar har mer metall utsätts kräver mer rengöring och målning. Mest målningsbara interiör auto-delar kan tas bort, och målade på annat håll. Undantagen är instrumentpanelen och vissa innerdörrar. Saker du behöver
Automotive målare tejp
Skruvmejslar
Bucket
skurborstar
Milt rengöringsmedel
Wax Cleaner sälja Grease för plast
Målare papper eller plast
putstrasa
Visa fler instruktioner
Prepping Inre
1

Ta bort alla delar från instrumentpanelen, och andra områden som måste målas separat: rattar, switchar, rattar, och trim.
2

Scuff områden metall interiör med stålull. Torka med en putstrasa för att ta bort damm och skräp. Torka ordentligt.
3

Rengör alla inre utrymmen som skall målas. Varmt tvålvatten fungerar bra. Torka noggrant. Använd ett fett och vax renare för platser som tidigare behandlats med en skyddande produkt. Välj ett renare avsedd för plast och låt den avdunsta helt innan primning.
4

Tape, och papper alla delar som inte ska målas. Använd en ny rulle maskeringstejp gjord för att användas med billacker. Bandet kommer att behöva hålla sig till gummi, vinyl och metall. Täcker stora vidderna av klädsel med målare papper och tejp.
5

Applicera primer på alla inre delar som ska målas. Följ tillverkarens anvisningar för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122435.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.