Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man kan förbättra Caps aluminiumnav genom rengöring eller polering

Många bilar har enkla caps aluminiumnav, en dekorativ disk som täcker hjulet eller den centrala delen av hjulet. Vissa navkapslar är tillverkade av stål men fördelarna med aluminium över stål är den lägre kostnaden och lättskött. Å andra sidan är de inte lika ljus som deras stål motsvarigheter. Eftersom navkapslar utsätts dagligen för all smuts och grime på vägen kommer de ofta behöver en bra rengöring och polering för att uppnå maximal briljans. Du kan göra det här i en kort tid till minimal kostnad. Saker du behöver
trädgårdsslang
Vinäger Icke-scratch rengöringsdynan
Rena trasor
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Använd standard trädgårdsslang på sin högsta tryck, eller ett hus håll högtryckstvätt och spola ut navkapslar och hjul. Smuts från i hjulet måste väl tas bort liksom eller navkapslar blir avtrubbade av hjulet damm.
2

försiktigt skrubba navkapslar med ett non-scratch rengöring pad för att ta bort större partiklar av grus från navkapslar. En icke-scratch skålen rengöringssvamp fungerar bäst.
3

Blanda en rengöringslösning av ½ kopp ättika till 1-liter varmt vatten. Med en ren trasa tvätta aluminium navkapslar med denna lösning. Skölj och upprepa processen två till tre gånger för bästa resultat.
4

Polera navkapslar med ett hushåll fönsterputs och en ren trasa, med små cirkulära rörelser. Upprepa denna process två gånger för att uppnå maximal briljans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122512.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.