Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Gör det själv Klädsel i en Toyota Pickup

Toyota pickups kommer med två invändiga klädsel alternativ: läder och tyg. Pickup lastbilar används ofta för arbete och samlar smuts snabbt. Lätt invändig rengöring är viktigt att göra på regelbunden basis för att hålla andrahandsvärdet på bilen. Rengöring av två material kräver olika produkter. Läderklädsel i Toyota pickuper är täckt med ett tunt lager av vinyl som kräver en specialiserad renare. Båda typerna av klädsel kräver en ganska enkel process som bara använder ett fåtal verktyg. Saker du behöver
Fläckborttagningsmedel
Nylonborste Våt /Torr vac
Leather Cleaner Review luddfri trasa
ångtvätt
Visa fler instruktioner
Ljus Rengöring
en

Öppna hyttdörrarna att avslöja insidan av lastbilen. Leta efter fläckar på ytan av sätena och golvet.
2

Spray fläckar på tyg säten eller klädsel med fläckborttagningsmedel. Du kan också använda en icke-korrosiv tvättmedel om du inte har fläckborttagningsmedel tillgänglig. Låt rengöringsmedlet sitta i två till tre minuter.
3

Skrubba fläcken med en nylonborste i små, medsols rörelser.
4

Koppla in en våt /torr dammsugare och suga ut fläckborttagningsmedel med stoppning verktyget. Sedan, dammsuga hela inredningen med våt /torr dammsugare.
5

Rengör läder ytor efter att bilen sugs. Deep Down Läder och vinyl Cleaner från Top of the Line är ett säkert alternativ för Toyota pickups. Doppa en trasa i vinyl läderrengöring. Torka den på fläckar i en medsols rörelse. Låt produkten lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122740.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.