Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vätskor resonemang Billack

Många vätskor har en negativ inverkan på billack. Dessa vätskor som skadar billack om den lämnas tillräckligt länge-kommer att förstöra färgen och orsaka permanenta skador på ytan av bilen. Om du vill att din färg att förbli oskadda, rengöra fordonet så snart du inser att vätskan är där. Egg

Ägg kan ta bort ett helt lager av färg, om det inte avlägsnas omedelbart. Äggula och äggvita är korrosiva material i kontakt med färg. Äggskalet kan också repa lacken. Om du inte hittar ägg på din bil, rengöra området så snart som möjligt och använd mild tvål med vatten. Se till att du tar bort ägget helt.
Shaving Cream

Rakkräm på en bils yta kan orsaka färg missfärgning. Om fångas när rakkräm är fortfarande i skum form, kommer den inte orsaka någon skada. Skador uppstår när rakkräm lämnas att torka. Du kommer att behöva för att väta området att tvätta bort rakkräm. Om missfärgningen har redan börjat, behöver du en ny lack.
Aceton

Aceton innehåller kemikalier som kommer att äta bort på billack. Denna vätska löser upp färgen till basen. Det tar bara ett par timmar för att få verkan på billack. Om du tar bort aceton omedelbart, kommer skadan vara minimal. Det kan tas bort med tvål och vatten.
Vehicle Fluid

Vehicle vätskor löses upp och försämrar färgen på bilens yta. Dessa vätskor inkluderar kylvätska och bromsvätska, som kommer att mjukna måla och göra den mer känslig för skador. Dessa fordon vätskor agera snabbare på färgen än de flesta vätskor. Det är bäst att ta bort dessa vätskor omedelbart för att förhindra svåra skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122594.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.