Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra den bakre plastfönster på en Porsche Cabriolet

Porsche konvertibler finns i olika modeller, till exempel Porsche 911 och Porsche Boxster. Det är viktigt att hålla en Porsche cabriolet i utmärkt skick. Eventuella reparationer som är nödvändiga för att bilen kan bli dyrt. Rengöring och service av Porsche ofta kan bidra till att säkerställa en lång livslängd för fordonet. Rengöring av bakre plastfönster är viktigt av säkerhetsskäl samt för att förhindra skador från smuts och skräp. Rengör baksidan plastfönster minst en gång varannan vecka. Saker du behöver
Pitcher
Bowl
2 mjuka trasor
milt rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Park Porsche cabriolet i ett skuggade området. Om man inte är tillgänglig, rengör bakre plastfönster på natten eller i garaget. Solljuset, medan rengöring kan skada plastmaterialet i den mån det kommer att behöva bytas ut.
2

Fyll kannan med varmt kranvatten. Häll vattnet över utsidan bakrutan, ta bort eventuella partiklar eller skräp. Använd en sprayflaska på insidan av fönstret. Addera 3

Blanda tre droppar diskmedel i 2 koppar varmt vatten i skålen. Använd ett milt rengöringsmedel. Blötlägg trasan i rengöring blandningen. Krama ur överflödig vätska ur trasan.
4

Öppna trasa och plats iit n handflatan. Börja på vänster sida och tryck trasan försiktigt i fönstret. Lyft trasan och upprepa tills hela fönstret är rent. Alltid blot fönstret, aldrig gnugga som nedskärningar och skråmor kan hända med plasten.
5

Placera den andra trasan i handflatan. Blot fönstret igen för att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122456.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.