Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Hand Polish en bil

Hand-polering en bil kan vara den bästa metoden för att skapa glans du önskar. En maskin polermaskin kan repa eller skada bilens finish, till skillnad från den mjukare tekniken att polera med en mjuk handduk. Här är några enkla steg. Saker du behöver
Bucket Slang
tvålvatten
Biltvätt mitt eller handduk
stor mjuk handduk
Liten, mjuk trasa handduk
poorboys World Polish med tätningsmedel eller motsvarande

Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen ordentligt. Du behöver en djup ren innan du applicerar polish. Du kan använda en tvätt maskin bil, men att ta bort allt det caked-on smuts, kanske du vill hålla fast vid handtvätt fordonets
2

Torka bilen med en stor handduk som är. fri från skräp eller små stenar. Polish fungerar inte bra på en bil som fortfarande är fuktigt.
3

Du kan använda andra polermedel, men poorboys World Polish med tätningsmedel fortfarande valet för den här artikeln. Mest polerar fungerar på samma sätt. Ändå dubbelkolla instruktionerna på din bil polish innan du fortsätter.
4

Applicera lacket i sektioner. Lägg en rak linje av polish till den del av bilen som du vill starta. Bara en klick polish kommer att vara tillräckligt för varje avsnitt. Ta sedan din lilla, mjuk trasa och gnugga polska i. Applicera polish till önskat område med en cirkelrörelse tills den har absorberats helt.
5

Upprepa steg 4 tills din bil är helt polerad . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122165.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.