Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Car Paint Chip Prevention

Uppkomsten av flisning billack kan vara en försvårande upplevelse, speciellt om du anser din bil att vara en förlängning av dig själv. Innan du går överbord, eller spendera hundratals dollar för att åtgärda problemet, det finns förebyggande åtgärder du kan vidta för att hålla chipping borta. Rengör din bil Grundligt

På en genomsnittlig dag av körning genom normala stadens vägar, står en bil en hel del ansträngande miljöförhållanden. Vägsalt, fukt, smuts, kemikalier, havsluft, och industriella föroreningar är säker på att ta sin tribut på dess färg och sedan leda till flisning färg. Om du vill behålla din bil ser ut som det är showroom material, rengör den regelbundet och grundligt.

Rengör alla dem svåråtkomliga områden du brukar ge en flyktig spray av vatten. Detta innefattar undersidan av fordonet också. Lämnar det orena är som att ge en öppen inbjudan till rost som kommer att äta i färgen på din bil innan du vet det.

Omedelbart rengöra alla främmande material som du ser på färgen. Träd sap, väg tjära, fågel avfall är alla potentiella skurkar och kan skada ytan på din bil. Var du parkera din bil också frågor. Parkering på en fuktig eller dåligt ventilerat område som stavar problem för din billack. Om du inte har ett garage, täcker din bil med ett högkvalitativt lock som håller naturens element från att skada utsidan av din bil. Addera Använda en Clear Coat Protector

Du kan spendera över en timme att applicera en klarlack beskyddare till din bil, men resultatet är väl värt ansträngningen. Inte bara skyddar din lack och hålla den skinande, du slipper också andra problem som för tidig blekning och oxidation. Tillämpa en klarlack beskyddare

är inte särskilt svårt, även om det är tidskrävande. Allt du behöver göra är att hälla lite beskyddare på en trasa och gnugga den på din bil. Det är bäst att dela upp bilen i paneler och göra en panel i taget. Var inte snål med mängden klarlack beskyddare du använder antingen, och se till att du gnida det riktigt bra.

När det torkar till ett töcken, torka bort den med en annan ren och mjuk trasa. Medan det finns en hel del inblandade gnugga, i slutändan, kommer din bil ser glansigt. Det kommer att kunna hålla undan vatten och andra föroreningar som kan utlösa förödelse på färgen.
Investera i en skyddande film

Investera i lackskydd Filmen kan också hålla färgen från flisning. Denna skyddsfilm är tillverkad av uretan, ett mycket starkt material. Eftersom uretan är klart, är det nästan omöjligt att säga att en film har tillämpats på din bil.

Tillämpningen av uretanfilm görs av en professionell och de områden i bilen riktade är de målade ytor bilen, dörr kanter, områden stötfångare, och fendrar. Med en färg skyddsfilm på din bil, behöver du inte oroa dig för främmande element förstöra skönheten i din dyrbara rida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122384.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.