Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel från min Taklucka

Bilens takluckan är tänkt att vara en attraktiv, glad komplement till din bil. Din taklucka ger dig möjlighet att uppleva några av fördelarna med en konvertibel såsom solen i ansiktet och vinden blåser genom taket på bilen, utan att faktiskt äga en cabriolet. Däremot förlorar en taklucka mycket av sitt överklagande om det blir mögligt. Ingen vill titta upp på himlen och i stället se mögel växer över toppen av huvudet. Lyckligtvis rengöring formen av bilens taklucka är en ganska enkel process. Saker du behöver
Vatten
Rag
Antimicrobial rengöringsprodukt
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om formen är på insidan av takluckan eller utsidan. Om formen är på utsidan, är allt du behöver för att göra rent den. Om mögel växer på insidan av din bil, måste du bestämma hur vattnet är få i att orsaka mögel att växa och reparera läckan, annars formen kommer att regenerera. Till exempel kan tätningen på din taklucka vara läcker. Du måste byta tätningen genom att ta din bil till en body shop eller generalagenten för att få takluckan repareras.
2

Clean takluckan med en antimikrobiell renare på formen. Använd rengöringsmedel på formen ligger både i och utanför takluckan. Du bör följa produktens instruktioner exakt. Vissa produkter rekommenderar att vänta flera minuter innan du tvättar renare ut och en del rekommenderar att använda renare flera gånger.
3

Skölj takluckan noggrant med en vatten indränkt trasa (för in) eller en slang ( Om formen är utanför) och torka den. Kontrollera att formen är helt borta. Om fönstret visas randig när det är torrt, använd fönsterputs för att ta bort ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122937.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.