Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur djupt att rengöra en bil Exteriör

För att rengöra din bil, kan du bara skölja av med slangen och kanske använda en våt trasa för att rengöra en fläck eller två. Men om du vill att allvarligt djupa rengöra bilens exteriör, det kommer att vara lite mer komplicerat än så, och det sannolikt kommer att ta mycket längre tid, särskilt om du inte har gett bilen en bra städning i tid. För en ren djup, kommer du inte bara att använda en slang och en trasa. Du kommer att använda faktiska biltvätt verktyg, såsom en tvätta mitt, biltvätt schampo och microfiber tork handdukar. Saker du behöver
2 skopor till vatten
Slang
biltvätt schampo
tvätta mitt
Wheel Cleaner Review Microfiber tork
handduk
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i skuggan och låta utsidan svalna lite om det var i solen innan du börja tvätta. Detta kommer att hålla tvålvatten från att avdunsta snabbt och lämnar fläckar.
2

Förbered rengöringslösning. Lägg schampo biltvätt till en hink med varmt vatten. Du kan använda något varumärke, men följ tillverkarens instruktioner på behållaren för bästa resultat.
3

Rengör hjulen på bilen först. De kommer troligen att ha mer olja och smuts på dem än resten av bilen. Spraya hjulen med din slang för att få det blött och sedan spraya hjulen direkt med hjulrenöring. Låt dammsugaren stå i cirka en minut. Använd en biltvätt mitt och rengöring lösning du beredd att torka av renare och undanröja eventuella ytterligare smuts.
4

Spola din bil och få alla ytor våt. Skapa en ny hink med rengöringsmedel innan du fortsätter.
5

Tvätta varje avsnitt i taget med din städning lösning och en ny tvätta mitt. Skölj tvätta mitt i en hink med rent vatten innan du lägger tillbaka den i rengöringslösning. När du rengör ett avsnitt, t.ex. motorhuven eller en dörr, skölj den med din slang för att förhindra tvål fläckar.
6

Torka din bil med en microfiber tork handduk för att skydda alla ytor och för att förhindra att vatten fläckar. Om det är en väldigt varm eller solig dag eller om du inte kan parkera din bil i skuggan, kan du behöva använda denna handduk att torka varje avsnitt när du tvättar och skölj den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122873.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.