Hur säljer jag en bil på nätet?

År sedan var alternativen för att sälja en bil relativt begränsad. En säljare kan lista en annons i den lokala tidningen eller ens en tidskrift. De kan också parkera den i ett gathörn med en till salu skylt på den och hoppas att någon skulle se det. Men tack vare tillkomsten av Internet, kan det vara mycket mer praktiskt att sälja en bil eller lastbil. Du kan lista Detaljerad bilder och det finns otaliga ställen att annonsera bilen till salu. Saker du behöver
Kamera
Detailing utrustning (tvål, handdukar, vatten etc.) katalog Dator
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och detaljer det grundligt. En grundlig detaljer kan lägga hundratals dollar till ett fordons värde samt gör det mycket lättare att sälja till en köpare. Börja med ånga rengöring av motorn. Armor Alla plastdetaljer, rengör sheetmetal och polera alla krom eller rostfritt stålkomponenter. Detalj hjulen (även inuti och bakom ekrarna) och tillämpa Armor All på däcken. Tvätta och vaxa färg och tillämpa Armor All för gummi yttre bitar. Om bilen är en klassiker eller har kromlist av något slag, använd krompolish att rengöra och polera alla krom på det. Dammsug interiören och använda Q-tips för att rengöra ventilerna och områden där det kan samlas damm. Armor All all vinyl och användning läderbehandling på läder ytor. Slutligen, Windex glaset inifrån och ut.
2

Fotografera bilen i detalj. Detta kommer att vara nyckeln i att sälja en bil med framgång på nätet, eftersom detaljerade och noggranna bilder kommer att låta köparen vet exakt vad de köper. Använd en digital kamera. Låna en att använda eller har en vän som har en ta bilder. Ta detaljerade bilder av hjulen och exteriör. Visa alla brister som bilen har, inklusive bucklor och repor, och visar varje hörn av bilen. Ta bilder av motorrummet, inredning, stammen och undersidan av bilen. När du tar bilder, försöka ta dem i starkt solljus för de bästa bilderna. Dessutom, om du har högar av tjänst register, lägg dem i en organiserad stacken och ta ett foto. Poängen är inte nödvändigtvis att den potentiella köparen kommer att läsa kvitton men se bevis på att du har upprätthållit fordonet.
3

Annonsera fordonet på så många ställen som möjligt på nätet. De flesta tidningar nu har en online-platsannonser avsnitt, så kolla med din lokala papper. Andra bra webbsajter som säljer bilar är Auto Trader och Craigslist. Båda dessa platser kan du skicka en bild eller ett par bilder. Ladda upp detaljerade bilder som du tog av bilen som du säljer till ett gratis bilder webbplats som Flikr. Sätt en hyperlänk i annonsen som du placerar på bilen så att potentiella köpare kan se bilen i detalj. Craigslist bara låter dig ladda upp små bilder som inte visar bilen på bästa sätt, så en fotovärdplats kan vara avgörande. EBay är en annan potentiell försäljning plats, men vara medveten om att detta är en auktion stil format, men du kan sälja för en uppsättning, "Köp Nu"-priset, och du kommer att få betala en procentsats av vad bilen säljer för. Andra bra ställen att lista din bil till försäljning finns på entusiasten forum som tillgodoser specifika bilar. Till exempel, om du säljer en Mustang, du kan försöka att lista den på en Mustang forum.
4

Var ärlig och pris bilen därefter. Detta är extremt viktigt om du vill undvika problem senare med olyckliga köpare. Det är ett välkänt faktum att köpa varor på nätet kan vara riskabelt, eftersom det är så lätt att förvränga vad som säljs. Gör dig själv och alla potentiella köpare en tjänst och lista alla eventuella brister eller problem fordonet har. Om de ändå se bilen i personen innan du köper den, kommer de åtminstone ha en uppfattning om vad som väntar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150718.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.