Hur att öka värdet av en bil

för att öka värdet på en bil, bör det se ut och springa som en ny bil så mycket som möjligt. Om du visar bilen till en potentiell köpare eller funderar på att byta den till en återförsäljare, och se till att hålla en historik över alla tjänster register och hålla bilen ser ren går en lång väg för att öka chansen att du kommer att få din fråga pris . Bilen bör regelbundet underhållas och rengöras för att hålla den fräsch och i trim. Instruktioner
1

Håll alla tjänsten poster. Servicejournalerna ger trovärdighet och visa bilen regelbundet har upprätthållits och är i funktionsdugligt skick. Du kan också använda Carfax eller en liknande tjänst för att få en rapport bil historia.
2

Rengör bilen. Om en bil ser snyggt och tas om hand, kommer potentiella köpare antar att bilen är mer värdefullt. Tvätta och vaxa utsidan av bilen. Ta bort alla skräp och skräp från insidan och bakluckan på bilen, sedan dammsuga sätena, rengöra fönster, och torka av ratten och instrumentbrädan med en yta renare. Placera bruksanvisningen och annan viktig dokumentation i bilens handskfack avdelning.
3

hålla fordonet. Se till att få bromsvätska och olja kontrolleras regelbundet av en mekaniker, och få bilen inspekteras årligen för eventuella problem med bilen kan ha. Föra register över inspektioner. Parkera bilen i ett stängt garage att hålla färgen ser fräsch och minska förekomsten av rost.
4

Använd märkesnamn delar i bilen. Kvalitet, märkesdäck delar håller längre och oftast kommer med en garanti. Presumtiva köpare kommer också att vara mer benägna att känna igen namnen på delarna varumärke och detta läggs trovärdighet ökar värdet på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150679.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.