Hur tjäna pengar på att sälja amerikanska bilar Overseas

Den utomeuropeiska Bilhandelsgruppen marknaden erbjuder ett brett utbud av möjligheter att sälja din bil. Dessutom ger en ännu större pool av potentiella köpare, många utländska kunder är villiga att betala mycket mer på grund av kostnaderna för frakt och andra avgifter. Frakt arrangemang, samt betalning bearbetning kan tyckas vara hinder, men rätt hanterat, kan din försäljning går i lås. Här är vad du behöver veta om att sälja din bil utomlands. Saker du behöver
Alternativ checkkonto
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut värdet på din bil. MyRide.com och Kelly Bluebook är perfekta platser för att uppskatta värdet på din resa. Tänk på att utöver kostnaden för fordonet du kan få betala för frakten, är att om du väljer att ta på sig ansvaret för sjöfarten. Konto för potentiella läggs avgifter vid uppskattningen ditt pris. Du kan behöva vänta på att avgöra din slutliga kostnaden för försäljning tills du vet den officiella kostnaden för frakt, och det är något du inte kommer att kunna ta reda på tills du vet var din köpare.
2 < p> Öppna ett eBay Auto försäljningen konto eller ett konto med en liknande auktion webbplats som Craigslist. Dessa platser är perfekta för inriktning internationella köpare. EBay ger en frakt kalkylator som kan beräkna kostnaderna för sjöfarten samt förse dig med kontaktuppgifter till flera företag som kommer till ditt hem hämta bilen och ta den till bryggan där det kommer att skickas utomlands.

Billiga 3

När du har säkrat en köpare, öppna ett konto för försäljning med väldigt lite pengar i det av säkerhetsskäl. När köparen har deponerat sin betalning på kontot du kan överföra pengarna till ditt verkliga bankkonto och omedelbart stänga kontot används bara för försäljning. Undvik betalning med check eller postanvisning. Du kan också öppna upp ett konto på en webbplats som escrow.com och får din betalning på detta sätt. Sajter som escrow.com att du inte kommer att bli utsatt för bedrägeri.
4

Besluta om fraktsätt. Det är klokt att vänta tills du vet destinationen för vår bil innan han gick över en skeppsmäklare som vissa företag inte kan leverera till varje plats. Det är bättre att inte vara ansvarig för sjöfarten, särskilt kostnaderna för sjöfarten eftersom det kan avsevärt minska vinsten från försäljningen. Sajter som shipmyvehicle.com kan förse dig med en offert när du registrerat all din information på sin webbplats. Dessa webbplatser leveranstid nationellt och internationellt.
5

upprätta ett kontrakt mellan dig och din kund, antingen fax eller konvertera till PDF och svarar via e-post. OpenOffice.org kan du konvertera dina Word-filer till pdf gratis. Vid undertecknandet av avtalet, och ledningar för inbetalning till antingen den alternativa bankkonto du setup, eller ditt konto med escrow.com. Först när du vet att din betalning är säker bör du gå vidare med att underteckna över titeln till köparen och kontakta det företag du valt att hantera din leveransadress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150644.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.