Hur Privatägda att sälja en bil

Sälja din bil kan ge dig kalla hårda kontanter om du väljer att göra det privat. Att sälja det själv tar bort mellanhänder, så att du inte förlorar värdefulla kapital genom att låta en återförsäljare tar ansvar och ger dig mindre än du känner att din bil är värd. Att sälja bilen själv tar kunskap om hur det ska göras så att du inte förlorar eller gör ett dyrt misstag. Instruktioner
1

Annonsera rimligt pris. Få marknadsvärdet på din bil genom att använda tjänster som Kelly Blue Book. Var noga med att notera att villkoret för din bil och eventuella extrafunktioner som du kan ha till, såsom en eftermarknad stereo eller nya däck och fälgar.
2

Hitta ett ställe att annonsera. Det finns många sätt att annonsera din bil till salu. Du kan sätta in en annons i tidningen eller utnyttja gratis tidningsannonser. Det finns online-tjänster som du kan placera i annons i t.ex. Craigs List. Vissa människor parkera ens sina bilar till salu på en parkeringsplats, men se till att få tillstånd först. Du kan även sätta en "Till salu" skylt i bakrutan.
3

Träffa människor som är intresserade av ditt fordon. När du har en berörd part, låta henne att provköra bilen bara om du är med henne. Se till att du meddelar henne om eventuella reparationer som behöver göras så att du kan skydda dig från en rättegång senare.
4

Har rätt pappersarbete och gjort uppgifter. När du är redo att sälja din bil, kontrollera att du har alla rätt pappersarbete som behövs för att föra över äganderätten. Ha alla dina extra nycklar händig och din personliga egendom ur bilen. Om du accepterar en kontroll, vara säker på att det har rensat banken innan du lämnar över titeln. Se till att du också ge din kund ett riktigt kvitto med sådana anmärkningar som kan vara nödvändiga, såsom att skriva ner att mottagaren känner av en viss reparation och är bra med det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150531.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.