Hur Auktion ditt fordon Partihandel

Sälja din bil grossist på en auktion är ett bra alternativ för säljare som äger en äldre modell bil och har bråttom att sälja. När du pris ditt fordon grossist, säljer du den för priset närmast dealern andrahandsvärde. Auktionshus tar normalt en försäljning avgift på $ 250 eller en procentandel av försäljningen av fordonet. Om fordonet inte säljer direkt på auktionen finns ytterligare avgifter för automatisk lagring. Prissättning din bil i grossistledet sälja fordonet lämpligen kan vara en win-win situation för dig och köparen. Instruktioner
1

Forskning värdet på din bil. Den Kelley Blue Book värdet av en bil är en av de mest exakta och pålitliga sätt att komma åt detta. Den Kelley Blue Book hemsida ger dig följande tre värden för ditt fordon: den andrahandsvärde, den privata part försäljningsvärde och detaljhandeln värde. Den andrahandsvärde anses vara grossist värdet för fordonet. Bestäm om du kommer att auktionera ditt fordon på en auto-auktion hus eller en online auto auktion
2

. Några viktiga faktorer att beakta vid beslut om detta alternativ är: notering avgifter, avgifter leveranskostnader (vid out-of-area köpare) och Paypal månatliga begränsningar tillbakadragande. Till exempel om din bil säljer på nätet för $ 2,000 och din månatliga Paypal uttag är $ 500,00 kunde det ta dig under 4 månader att faktiskt se alla dina pengar.
3

Gör ett tid hos din lokala auto auktion. Vid detta möte kommer du vill gå över och förstå alla avgifter som är inblandade i processen. Du kommer också vill ta med din bil till detta möte så att det kan bedömas. Många begagnad-bilhandlare och privatpersoner som söker en bra affär närvara auto auktioner, så att du är beredd att sälja din bil på handeln i värde kommer att tas emot väl av auktionshuset.
P Om du har beslutat att auktionera din bil på nätet, se till att läsa och förstå alla anvisningar och avgifter i samband med försäljning av fordon på den webbplatsen. Det är viktigt att du lista några problem med bilen och representera ditt fordon i det mest etiskt sätt. Om det inte finns någon brist i auktionen av fordonet, kan du behöva återbetala betalningen och lösa nätet auktionering privilegier. När prissättning din bil på nätet, kommer du särskilt att bestämma om du vill ha en reserv, ingen reserv eller bästa erbjudandet om försäljning. Med reserv prissättning, vinner den högstbjudande inte budet om reserven inte är uppfyllt. Om du väljer till att använda den bästa erbjudandet funktionen, har du möjlighet att acceptera det bästa erbjudandet när som helst under auktionen.
4

Ge din bil lite glitter och glans. Innan släppa din bil utanför på auktionshuset för slutförsäljning, ge det en biltvätt. Du kommer också vill dammsuga och ge bilen så mycket rengöring inuti detalj som du har råd med utan att köpa en professionell service. Detta kommer att ge din bil överklagande när det kommer att bana. När auktionerna på nätet, ta tydliga bilder med en digitalkamera med minst 4 till 5 megapixals. En bra sida vy skjuten av fordonet ska vara tillräcklig, något mer än det och du kommer att debiteras per uppladdning på auktion webbplats.
5

Avsluta försäljningen. Skriv nödvändiga pappersarbetet när bilen säljs på auktionshuset. Auktionen återförsäljare kommer att hantera allt från denna punkt. Om du sålde din bil på nätet, då du kommer att behöva förhandla om hämtning och leverans av fordonet till budet vinnaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150754.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.