Skaffa en bilhandlare licens i Florida

Om du bor i Florida och är redo att sälja bilar till kunder, måste du skaffa en bilhandlare licens. Varje stat har olika regler och policies som avser de krav som behövs för att få en licens. Se till att du bekantar dig med de krav för en bilhandlare licens i Florida för att säkerställa att du är berättigad till en. Saker du behöver
Bilhandlare ansökan
$ 25.000 borgen eller remburs
Garage ansvarsförsäkring
Kopia av business lease
ägarbevis över platsen
Godkännande av återförsäljaravtal plats
Dealer utbildningsbevis
Business dokument
Korrekt fingeravtryck
Visa mer Instruktioner
1

Besluta om vilken typ av licens du behöver. En oberoende återförsäljare får endast sälja begagnade motorfordon. En franchise-återförsäljare kan hantera nya och begagnade motorfordon. Och en grossist kan köpa, sälja och hantera andra licensierade återförsäljare till grossistpriser och auktioner, samt sälja fordon från andra erbjudanden genom budgivning. Du kommer att behöva bocka av denna information i licensen delen av bilhandlare ansökan.
2

Besök din närmaste Florida Department of Highway Safety och motorfordon kontor. Det finns 68 länets kontor för divisionen för motorfordon (DMV), som hanterar återförsäljare applikationer. Be om en licensansökan kan ett motorfordon återförsäljare, husbil återförsäljare eller fritidsfordon återförsäljare. Ansökningsblanketten finns också på nätet.
3

Fyll i ansökan. Du kommer att behöva tillhandahålla erforderlig dokumentation och betala licensavgifter. Returnera blanketten till DMV.
4

Kompletta andra krav utöver ansökan, inklusive $ 25.000 borgen eller remburs, garage ansvarsförsäkring, kopia av företag hyra eller ägarbevis på plats, godkännande (från DMV representant) av återförsäljaravtalet läge, certifikat som intygar genomförda återförsäljare utbildningsseminarium, affärsdokument och ordentliga fingeravtryck. Skicka ifyllda ansökningar och alla andra krav för godkännande av en bilhandlare licens till DMV
5

. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150752.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.