Hur man skriver ett köpebrev för ett fordon i Massachusetts

Att köpa eller sälja ett fordon i delstaten Massachusetts kräver ett formellt köpebrev skapas för att dokumentera försäljning. Köpebrevet är vad som används för att titeln fordon i köparens namn. Den används inte av staten för att avgöra bedömningen av försäljningen skatten på fordonet. Istället använder staten den blå bokförda värdet av fordonet för att bedöma försäljningen skatten på köpet. Gör din egen köpebrev är lätt att göra. Saker du behöver
Computer
ordbehandlingsprogram
Printer
Visa fler instruktioner
1

Slå på din dator och öppna upp ett ordbehandlingsprogram, såsom Microsoft Office. Om du inte har en, kan du ladda ner och installera den fria OpenOffice-programmet, eller bara använda en av de standardverk program som följer med PC och Mac som Anteckningar, Wordpad eller Textredigeraren.
2

Öppna ett nytt dokument och typ "Bill of Sale" i toppen av dokumentet. När du skapar köpebrevet, måste du ha linjer eller avsnitt för dagen, säljarens namn och adress, köparens namn och adress, köpeskillingen, detaljerna fordon och underskrifter från varje parti.

Billiga 3

Skriv ut köpebrevet när du har skapat den. Säljaren och köparen ska fylla i sina namn och adresser. Fordonet gör bör modell, år och VIN (chassinumret) också anges på blanketten, liksom tidpunkten för försäljningen och försäljningspriset. Varje part skall underteckna formuläret längst ned.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150627.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.