Hur man säljer en bil i New Jersey

Om du planerar att sälja din bil i delstaten New Jersey, måste du hitta ett motorfordon kommission (New Jersey: s namn för "DMV") nära dig. Sälja din bil i New Jersey är en snabb fråga som kan slutföras inom en arbetsdag. Saker du behöver
Bil Bill titel
salu
Visa fler instruktioner
1

Hitta fordonet titel och dra registreringsskyltar från din bil som säljare .
2

Rita upp ett köpebrev avtal (placerad på själva titeln) mellan dig (säljaren) och köparen. Ange namn, adress, och telefonnummer till båda parter. Lista detaljerad information om den aktuella bilen. Skriv in beloppet på försäljningen och körsträcka. Båda parter (du och köparen) måste underteckna och datera avtalet i närvaro av en notarie (se "resurser" för ett exempel på ett köpebrev som du kan använda). Acceptera betalning för bilen från köparen. Addera 3

Skriv i baksidan av titeln, förutsatt att du är säljare och ägare, över till köparen. Innehålla namn och adress på köparen, datum, pris du säljer bilen för, och mätarställning. Till skillnad från vissa andra stater, kan New Jersey dig att sälja bilen utan att behöva besöka en MVC center tillsammans med köparen. Så ge köparen bilen titel, nycklar, och en kopia av köpebrevet avtal.
4

Be köparen att besöka New Jersey MVC inom 10 dagar att slutföra titel överföring (efter 10 dagar måste du betala en extra avgift på 25 USD). Köparen måste underteckna baksidan av titeln också och skriva in hans körkort nummer. Köparen måste föra en giltig försäkring kort, köpebrevet, och betalning för både moms och registreringsavgift för att registrera bilen i hans namn. Köparen kommer att få temporära taggar när han väntar på sina nya tallrikar och en nyutgivning titel i hans namn med posten.
5

Besök en New Jersey Motor Vehicle Kommissionens byrå för att returnera dina skyltar som säljare. New Jersey kan du också överföra plattorna till en annan bil som du äger, om du önskar (samma ägare).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150663.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.