Hur man säljer en Junk Car

Om du har en skräp bil sitta på din fastighet som blir en nagel i ögat, inte överväga att ha det bogseras bort gratis ännu. Det finns en chans att du faktiskt kan tjäna pengar på det skräp bil. Instruktioner
1

Bestäm om några delar är i gott skick på bilen. Om motorn inte längre går, kanske finns det andra delar av bilen som kan räddas. Om detta är fallet, kan du ha möjlighet att sälja bilen för delar till någon som bygger om eller fixa en liknande bil. Om ingenting är i funktionsdugligt form, kan du överväga att ta bilen till ett skrotupplag, som vanligtvis kommer att ge dig ett fast belopp för att krossa bilen. Du kan också prova CarMax om det finns en plats nära dig. Se Resurser för länk till CarMax webbplats.
2

Placera bilen i handeln papper. Dessa liknar ad papper som cirkulerar i vissa områden. Många gånger, individer söker arbete begagnade bilar eller begagnade bilar för delar söker via dessa fackliga tidningar. Också prova lokala tidningsannonser som Autotrader och gratis annonser som Penny Pincher eller Thrifty Nickel.
3

Försök sälja din bil genom Kelley Blue Book. Du har förmodligen hört talas om Kelley Blue Book när den används för att bedöma värdet på en bil. Du kan nu dra nytta av online-resurs för att göra det och att hjälpa dig att sälja ditt skräp bil. Se Resurser för länk till Kelley Blue Book och se hur mycket din bil är värd. Denna resurs kommer att ge dig en god uppfattning om vad man ska sälja den för och hur mycket du kan göra från bilen.
4

lyfta fram fördelarna med bilen när du placerar din bil i ad papper. Även om det är skräp, bör det finnas några bra aspekter. Exempelvis kan motorn köras inte, men det kan ha utmärkta däck och säten. Dessa saker kan användas för att hjälpa till att återuppbygga någon annans bil, och om din skräppost bil är rimligt prissatt, har du en god chans att sälja det.
5

Tänk online-auktioner. Ibland kan människor sälja sina varor via online-auktion webbplatser eller webbplatser på nätet annons när de inte kan sälja dessa varor i lokala tidningar eller papper annons. Två som är värt att överväga är Craigslist eller eBay.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150558.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.