Hur man säljer en bil som fortfarande har Betalningar

Att sälja en bil till någon annan är svårare än att bara handla det i. All marknadsföring måste göras av säljaren, måste bilen vara skinande rena för att få bästa pris. Säljaren har att sätta annonser i tidningar och på nätet, priset på bilen ordentligt och sedan vara beredd att förhandla med säljaren som verkligen vill bilen så nära gratis som han kan få det. Om du fortfarande har bil betalningar att göra, sälja bilen blir svårare eftersom du måste se till att du får tillräckligt med pengar för att betala av balansen på grund. låt oss titta på alla punkter att tänka på när man säljer en bil som fortfarande har betalningar. Instruktioner
1

vet exakt hur mycket du är skyldig på bilen. Du kan få denna information från kredit byrå eller bank som du är skyldig pengar. Vanligtvis kommer bara ett telefonsamtal ge vad du vill. Ännu oftare, kommer det att vara ett automatiskt telefonsamtal och du kommer att tala med någon. Få en lön ur balans. Detta kommer att innebära att tala med en person, men när du kommer till den personen, bara be om en lön ur balans. Det är annorlunda än skulden balansen eftersom framtida intresse inte tagits i beaktande i. Om du kan, betala av balansen nu. Om du måste vänta på bilen att sälja innan du har pengar att betala bort det, ändå fortsätta.
2

Pris bilen till försäljning. Nu när du vet vad du är skyldig, kan du få en föll för vad priset ska vara. Kolla på nätet på några av de värden som anges för din visst märke och modell bil. Se resurserna nedan för att få priser.
3

Börja med ett begärt pris som kommer att täcka ditt utestående saldo. Om din bil är värd mer än så, be om mer.
4

Detalj bilen. Rengör alla vinklar och vrår. Folk köper bilar på grund av hur de ser ut, inte på hur de kör. Polera radio vred, rattar dörr, golv, tak, säten och allt däremellan.
5

placera annonser på nätet och i din lokala tidning. Vänta på samtal och visa bilen. När du hittar en köpare och komma överens, signera papprena för att åstadkomma en försäljning. Nu betala av balansen du är skyldig på bilen. Gör så omedelbart, så att du kan få en tydlig titel på bilen från utlåning byrå. De kommer att skicka den till dig. När du får det, kan du överföra en tydlig titel utan fastsatt lien. Gå med den nya ägaren till en titel överföring plats nära dig. Var beredd att visa dem din bil titel, din registrering, körkort och försäkringsbevis. Skriv den klart över till den nya ägaren medan titeln överföringen anställde tittar så det kan vara attesterad. Avboka din befintliga Bilförsäkringar och du har sålt din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150483.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.