Hur man säljer en skadad bil

När bilarna skadas, kan det vara en svår uppgift att hitta en potentiell köpare. Det värsta misstaget som ägare gör när de säljer en bil är att inte låta köparen vet alla de brister innan de kommer att se bilen i personen. Att sälja en skadad bil kan vara tufft, men det kan göras om alla de rätta åtgärderna vidtas. Saker du behöver
Värdering av bilder skador
av skadorna
Visa fler instruktioner
1

bedöma skadan på bilen. Få en uppskattning om möjligt att avgöra hur mycket det kommer att kosta att reparera bilen så att den är i gott skick. Om kostnaden för reparationer är mer än värdet på bilen, kommer du behöva sänka priset avsevärt och vara rimligt med förhandlingarna om du förväntar dig att bil att sälja.
2

Kontakta en junk yard. Ibland skräp varv är den bästa vägen att gå när en bil är inte att reparera eller totalt. Skräp varv eller bildemonterare köper oftast fordonet för metallerna i motsats till pendling så det är troligt att du får en bättre affär om skadan på fordonet är betydande.
3

en förteckning över alla de reparationer som behöver göras till bilen och ta bilder av alla objekt på listan. Om så önskas, kan du göra en del av de reparationer själv för att förbättra kvaliteten på bilen.
4

sätta ett pris på fordonet och samtidigt tänka på kostnaden för reparationer. Placera en "Till salu" skylt på fordonet med ett nummer där potentiella köpare kan kontakta dig för mer information om skadan.
5

Skapa en annons på en webbplats som Craigslist (se referenser) eller plats en i din lokaltidning. Var noga med att inkludera en lista över alla skador, samt detaljer om möjligt, uppskattning för reparationer, kostnaden för själva bilen, samt kontaktuppgifter så att köparen kan ringa för mer information.

6

överväga att titta in webbplatser som köper skadade bilar. Du kan få en offert på den bil du vill sälja och prata med någon i mer detalj senare. Kolla in skadade bilar för mer information (se referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150575.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.