Det bästa sättet att sälja en bil

Det finns många sätt att sälja en bil. Beroende på vilket år, märke, modell och körsträcka, kan du få en hel del från en rad olika källor. Bedöma värdet av din bil med hjälp av Kelley Blue Book. Kontrollera att du har all underhållsdokumentation, manualer, kvitton reparation och originaltillbehör med bilen så att du kan visa att det har tagit hand om. Tvätta bilen innan du tar bilder ot den eller ta den till en återförsäljare. Instruktioner
Här är några steg för att sälja din bil
1

Sälj din bil i din lokala tidning klassificeras avsnitt. Många tidningar har en närvaro på Internet också, och dina papper kan erbjuda en dubbel notering i print och webb upplagor.
2

webbplatser som Auto Trader, eBay och cars.com alla erbjuder enkla sätt att publicera bilder, beskrivningar och prisuppgifter för din bil. De gör det också potentiella köpare att använda olika kalkylatorer (finansiering, betalningar och försäkringar) för att säkerställa att de har råd. Den uppenbara fördelen att sälja din bil på Internet är att du kan ta emot bud från hela världen. Olika skatt strukturer och fordon prestandaproblem (dvs., koldioxidutsläpp) kan uppstå beroende på läget. Innan du överför några titlar, kolla med din lokala avdelning av motorfordon.
3

Sälj din bil direkt till en återförsäljare. Förutom traditionella bilhandlare, det finns specialiserade bil-köpande företag som gör processen enkel. Till exempel kommer Car Cash i New York tar någon bil - utländsk eller inhemsk, leasas eller finansieras - och, beroende på skick, ge ett verkligt marknadsvärde för din bil. Fördelen med bil-köpande företag är att det finns ingen press att köpa ett nytt fordon.
4

sälja din bil till en återförsäljare i handeln är ännu en metod. Om din bil är fortfarande finansieras, kommer du fortfarande ansvarig för återstoden, men detta är ett sätt att eventuellt sänka dina betalningar, beroende på den nya bilen du köper. Som bil-inköp företag, bör återförsäljarna bedöma din bil med hjälp av Kelley Blue Book, Edmunds eller de nationella Återförsäljare Auto Association bedömning guider. Fråga vilken de använder, eller, som tidigare nämnts, använda en av dessa källor själv innan du anländer.
5

Utvärdera varje erbjudande, oavsett om det är från Internet, som svar på din annons eller från generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150525.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.