Hur man säljer en skräppost bil i Chicago

Att bli av med en skräp bil kan vara jobbigt. Men om du bor i Chicago-området, det finns många alternativ tillgängliga. Inte bara kan du bli av med det gamla skräp bil, du kan få lite pengar för det också. Att sälja en skräp bil i Chicago är okomplicerad. De otaliga auto rädda varv i Chicago-området ger de bästa möjligheterna för att bli av med din junker snabbt. Saker du behöver
Junk Titel bil
till skräppost bil Alicante Telefon och Internetanslutning
Visa fler instruktioner
Hur man säljer en skräppost bil i Chicago

1

Kolla i telefonkatalogen för ditt område eller gå online för att hitta varven Auto Salvage i din del av Chicago. Ring dem och beskriva exakt vad som är fel med bilen. ger märke, modell och år för fordonet. Den bärgning gård kanske också vill veta om byte eller reparation som du har gjort till bilen nyligen.
2

anteckna uppgifter om erbjudanden du får, till exempel hur mycket pengar de erbjuder och om de erbjuder bogsering tjänster.
3

Bestäm vilken bärgning gård du vill sälja bilen till. Ställ in ett datum och tid för att få dem att plocka upp bilen, eller för dig att släppa av bilen.
4

Kontrollera att du har titeln för bilen och alla andra handlingar, såsom olycka rapporter, försäkringsfordringar, skaderapporter, register reparation, register underhåll och utsläpp av liens mot bilen.
5

bort alla dina personliga tillhörigheter från fordonet inklusive registreringsskyltar.
6

Låt inte bärgning gård att ta besittning av fordonet utan att underteckna titeln och ge dig ett kvitto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150524.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.