Hur att hitta köpare för begagnade husbilar

Det fina med att sälja en begagnad husbil är att en sådan post kan annonseras i publikationer för fordon och i de för hus. Den tillgängliga Fastigheten kan även annonseras på anslagstavlor. Dessutom kan det vara klokt att kontakta flera mobila hem parker för att fråga om eventuella köpare, parken ägare kan besluta att köpa det själva och hyra ut den till en hyresgäst. I det värsta scenariot, skräp eller bilskrot återförsäljare är också lättillgänglig. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Kontakta länet fastigheter /skatt kartläggning kontor för att få en lista med husbil parker. Departementet hälsa kan också ha listor som vissa parker har sina egna dricksvatten leveranser och sanitetssystem. Handlingar om rapporter sanitära inspektioner eller register skatt bör ha namnet på en ägare eller chef. Kontakta lämplig person på varje park för att se om de är intresserade av att köpa husbil eller vet någon som är.
2

Annonsera husbil i en lokal auto näringsidkare tidningen eller fordon swap blad. Listar kostnader är vanligtvis låga eftersom dessa publikationer beror på fordonet beskrivningar och bilder för att fylla utrymmet.
3

Utnyttja gratis online klassificerade tjänster som Craigslist eller andra som tjänar ett visst lokalt område. Det kan vara värt att notera objektet i flera städer. Folk är villiga att köra för en bra affär, speciellt om det är en nödvändighet, såsom skydd.
4

Besök en fastighetsmäklare eller mäklare. Vissa kanske inte är intresserade av husbilar om marken inte ingår, så leta efter fastighetsmäklare som är specialiserade på billiga bostäder. Även om den mobila hem ligger i en park där de partier hyrs ut eller leasas, kan parken ägaren inte juridiskt hindra ägaren av husbil från att sälja strukturen, enligt Lawyers.com.
5 < p> Ja skrot och återförsäljare skräp om de är intresserade av att köpa husbil. De får inte betala lika mycket som någon som vill bo där, men deras anbud skulle bli betydande om enheten är i gott skick och innehåller värdefulla metaller och andra eftertraktade material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150643.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.