Hur att få en kopia av en bil titel

När du är redo att sälja din bil eller ta tillbaka den till återförsäljaren för en uppgradering, se till att du kan lägga vantarna på ett exemplar av titeln, eller du är av lycka. Om du inte har en kopia, kan du få en ett par olika sätt. Det beror på om du fortfarande har ett aktivt lån på fordonet. Saker du behöver
Bil registrering i ditt namn
Visa fler instruktioner
1

förstå vem du behöver prata med om att få en kopia av titeln på ditt fordon. Om du fortfarande är skyldig pengar på fordonet du kommer att behöva prata med kvarstad innehavare. Om fordonet lönat sig, skulle den lokala avdelningen av motorfordon (DMV) har tillgång till titeln, eftersom den är registrerad hos dem.
2

Ta hänsyn till att ditt tillstånd kan ha olika krav . De flesta stater tillåter dig att antingen begära en förlorad kopia av titeln i personen, online eller via mail. Vissa stater har strängare krav.
3

Kontakta lien innehavaren, om tillämpligt, för att få en kopia av titeln. Detta kan göras genom att göra ett telefonsamtal till ditt lån företag. Långivaren har titeln på din bil tills lånet betalas i sin helhet. De borde skicka en kopia till dig efter din slutbetalning.
4

Ring din lokala DMV. Räkna med att betala en liten avgift för en kontorist att skriva dig en kopia och skicka den till dig med posten. Du kommer vanligtvis att vänta två till tre veckor för att få titeln.
5

Beställ ett exemplar av din bok på nätet. De flesta stater tillåter dig att begära titeln på nätet och betala de fastställda avgifterna med kreditkort. Andra stater kommer att ha ett online-formulär som du kan skriva ut och skicka med en check per post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150600.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.