Hur Donera en bil i Colorado

Donera en bil i Colorado är en gåva som kommer ett stort antal människor. Fordon i Colorado är oftast doneras till ideella organisationer eller välgörenhetsorganisationer och människor nytta för samhället. De donerade bilar normalt säljs på auktion och intäkterna återförs till välgörenhet. Donera en bil är en enkel process som verkligen kan göra en skillnad i livet för många människor. Instruktioner
1

Kontakta en organisation i ditt samhälle som accepterar donerat bilar. Många välgörenhetsorganisationer, vindskydd och ungdomsorganisationer accepterar donerat bilar som ett sätt att samla in pengar för sina organisationer. PBS, Juvenile Diabetes Research Foundation, American Lung Association of Colorado och bilar för barn är några av de mer anmärkningsvärda organisationer i Colorado som drar nytta av donerade fordon.
2

Boka tid med organisationen i ditt val, och ta bilen och alla dina relevant information med dig. För att donera bilen, måste du ha titeln med dig så att du kan skriva det över till organisationen du donerar till. Addera 3

Fyll någon av pappersarbete krävs av organisationen för att donera din bil. Denna pappersarbete omfattar vanligtvis dokumentera din personliga information och detaljer fordon i skattehänseende. Ge organisationen din rätt kontaktuppgifter, eftersom de kommer att behöva det för att kontakta dig efter det att fordonet har sålts. Fråga kontaktpersonen hur länge säljprocessen tar så att du är medveten om när du bör höra från honom.
4

Vänta tills du hör ordet tillbaka från försäljning av ditt fordon. Det tar ofta en månad eller två tills fordonet bearbetas och säljs, så var inte i för stor för bråttom att höra tillbaka. Du kan kontakta organisationen om du har några frågor eller funderingar om försäljningsprocessen.
5

Ring organisationen och tala med kontaktpersonen efter den tidsram de gav dig har passerat. Hon bör kunna erbjuda dig information om försäljning av fordonet, och om din donation är avdragsgill.
6

Plocka upp pappersarbetet angående din donation. Efter att fordonet har sålts, ska organisationen fylla i en separat uppsättning av pappersarbete och ett kvitto på försäljningen av din bil, notera hur mycket din donation var värt. Kontakta din skatt beredare för att kontrollera om din donation är ett avdragsgillt bidrag, och tar stolthet i att veta att du har hjälpt medborgare i ditt samhälle med din donation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150484.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.