Hur man gör en Bill of Sale Dokument

En köpebrev dokument överföringen av en titel av äganderätten från en säljare till en köpare. Räkningar från försäljningen används i olika transaktioner, t.ex. vid försäljning av en bil. Dokumentet identifierar objektet som säljs, säljaren, köparen och villkoren för transaktionen. Fördelarna med att använda ett köpebrev inkluderar dokumentation för skatteändamål och skydd för både säljare och köpare mot framtida tvister om försäljningen. Instruktioner
1

Datum köpebrevet dokument.
2

Inkludera säljarens och ägarens namn, adress och telefonnummer. Ange vilken part som säljare och som är ägare.
3

Ge en detaljerad beskrivning av objektet som säljs. Till exempel bör en köpebrev för en bil ingår bilmodell och serienummer, liksom andra särskiljande detaljer. Ange eventuella relevanta artiklar som inte ingår i försäljningen, t.ex. en fjärrkontroll som inte säljs med en TV.
4

stat att säljaren bekräftar riktigheten i beskrivningen av objektets skick och ger ingen annan garanti eller garanti. Köparen i sin tur bör erkänna objektets skick och bristen på ytterligare garantier eller löften.
5

Inkludera försäljningspriset för objektet. Ange om betalningen beloppet mottogs i sin helhet av säljaren eller om köparen har lagt ned en insättning och kommer att betala mellanskillnaden i omgångar. När det gäller det senare, ange förseningsavgifter, räntor och det datum då balansen måste betalas.
6

Fråga både köpare och säljare, samt vittnen i förekommande fall, underteckna och datera dokumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150583.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.