Hur bli av en begagnad bil

Bli av en begagnad bil genom att donera den till välgörenhet eller sälja det, eller ta det till en bärgning gård som krossar bilar. Om du donera en bil till välgörenhet, kan du skriva bort det på din skatt. Du kan sälja din begagnade bil på nätet eller via tidningsannonser. Att få bilen förstördes vid en gård är ett alternativ om du bara vill bli av med det. Instruktioner
1

Bestäm hur du vill bli av begagnad bil. Vill du få pengar för det eller ge den till en god sak? Bestäm hur mycket pengar du är villig att spendera för att bli av med bilen om du inte har råd att behålla den. Besök Kelley Blue Book webbplats (se Resurser) för att se hur mycket din begagnade bil är värt innan du försöker bli av med den. Gör bilen presentabel med en biltvätt, och utför grundläggande underhåll såsom oljebyte.
2

kolla på nätet och tryckta annonser, till exempel Auto Annonser (se Resurser), för att se hur mycket andra erbjuda för den använda samma bil. Pris bilen ska säljas och lämna utrymme för förhandling. Annonsera det på webbplatser som Bil Annonser från staten (se Resurser). Inkludera fraser i din annons som "måste sälja" att fånga en köpare uppmärksamhet.
3

donera bil till välgörenhet för ett skatteavdrag. Forskning välgörenhetsorganisationer för att hitta en som är en kvalificerad 501 (c) (3) organisation. Besök donera bil till välgörenhet webbplats (se Resurser) för att lära sig att donera och ta reda på om skatterna.
4

Förstör din begagnade bil genom att ha den krossade på din lokala bärgning gård. Hitta platser som tar begagnade bilar genom att gå till Super Pages hemsida (se Resurser) för att söka efter varv auto bärgning i ditt område. Välj din stat och ort för att hitta gårdar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150678.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.