Hur får man Cash för äldre bilar

Om du vill ha extra inkomst, kan du få pengar för att sälja en äldre bil. Det spelar ingen roll, om bilen körs eller inte. Du kan sälja det på endera sättet. Det finns flera sätt du kan göra detta och många är gratis. Om du har en gammal bil tar upp plats, varför inte sälja den för pengar? Här är några förslag för att göra en lyckad försäljning. Instruktioner
1

Förbered bilen för försäljning. Spendera lite tid att göra bilen mer presentabel för att få mer pengar för det. Rengör insidan och utsidan av bilen noggrant. Detta inkluderar fönster, askkopp, instrumentbräda, däck och alla skrymslen och vrår. Fixa några smärre reparationer. Du kan även vaxa den för att ge den en fin glans. Ta flera bilder på bilen från alla vinklar. Glöm inte att få insidan också. Ladda ner bilder till datorn.
2

Skapa en flygare att sälja din bil. Öppna ett ordbehandlingsprogram till ett tomt dokument. Namnge flygare och spara den. Infoga bilden eller bilder på bilen på dokumentet. Typ "Till salu" med stora bokstäver längst upp. Lista alla detaljer om det under fotot. Inkludera något arbete eller nya delar läggs nyligen ytterligare alternativ den har (Cold AC, 4WD, nya bromsar och så vidare). Skriv in dina kontaktuppgifter nedan denna information. Inkludera både en e-postadress och telefonnummer.
3

Dela ut din flygblad runt kvarteret. Skriv ut ett antal kopior av flygare. Lägg dem på en tillgänglig anslagstavla. Du kan hitta dessa i butiker, bibliotek och byggnader gemenskap, loppmarknader, garage, högskolor och mattor tvätt i omgivningarna.
4

Annonsera på din bil för att berätta för folk du säljer det. Placera flygblad i fönstren där folk kan läsa dem Använd en speciell (glas) markör för att skriva på fönstren också. Skriv ditt telefonnummer i stora bokstäver så att den kan ses från långt borta. Skriv andra detaljer på fönstren i ditt fordon. Skriv saker som bra gas körsträcka eller nya däck och mer. Parkera fordonet på ett rättsligt område bredvid en aktiv väg.
5

Anställ online klassificeras webbplats för att sälja din bil. Det finns länkar till flera av dessa i avsnittet Resurser nedan. Använd även eventuella lokala platsannonser webbplatser som du vet. Inkludera samma information som du gjorde på flygare på alla dessa webbplatser. Om du kan lägga till en bild, ladda upp en. Det finns även ett fåtal webbplatser som du kan använda för att sälja gamla skräp eller trasiga bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150535.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.