Det bästa sättet att sälja begagnade bilar

Du har just varit till återförsäljare och bad om ett handels-in bedömning för din begagnade bil. De vill ge dig $ 2000 när du vet att din bil är värd minst $ 10.000. Allt du behöver är lite tid och en del information, och du kan sälja din bil på egen hand och få vad är är riktigt värt. Gör din hemläxa

Ta en titt på vad din bil är faktiskt värt i din nuvarande marknad. Använd webbplatser som Autotrader.com, Craigslist.com och KellyBlueBook.com. Kontrollera din lokaltidning för att se om liknande modeller finns i ditt område. Detta kommer att ge dig en rättvis bedömning av det pris du kan be om er bil.
Ge din bil Rock Star Treatment
p Det är alltid en bra idé att ge din bil full detalj innan försäljningsprocessen. Ett nytt skikt av vax och några Armor All på däcken kan förvandla din bil för en mycket liten summa pengar. En grundlig rengöring av interiören är också mycket viktigt. Inget säger "No Sale" som någon att hitta din tre veckor gamla halv-ätit smörgås under sitsen.

Byt ut luftfiltret på luftkonditioneringen. Detta kommer att hjälpa till att föra tillbaka den nya bilen lukt till en begagnad bil.
Få alla dina papper i ordning

Hitta din titel, registrering och nuvarande försäkring kort. Se till att du är redo att sälja när någon är redo att köpa. Om din titel är från av staten kan det vara en bra idé att få din bil registrerad i det land där du säljer din bil, så att den presumtive köparen inte behöver gå igenom besväret med att få titeln från en annan tillstånd. Addera Besök din mekaniker


Har ditt fordon kontrolleras grundligt för att se till att det inte finns några läckande slangar, gnisslande bromsar eller något annat som skulle skrämma bort en potentiell köpare. Addera Prissättning och reklam

Se till att prissätta bilen konkurrenskraftigt mot andra säljare i ditt område. Släppa ditt pris ett par hundra dollar jämfört med nästa kille kan spara dig ett par veckor med bilen på marknaden.

Använd Internet till din fördel. Lista din bil gratis på webbplatser som Craigslist.com och Carsonlinefree.com. Du kan också använda betalsajter som AutoTrader.com att få ditt objekt ut till tusentals potentiella köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150598.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.